HTA 27.5 1

HTA 27.5 1er og 2er modeller med top Aluminium stel som faktisk kun væger 1650 gram. Årsagen for det er vores triple butted kvalitets rør som vi anvender for denne type stel. Den leve vægt er din garant for en hurtig Du er den individuelle type – lige som din cykel – vælg mellem 60`000 muligheder og design din cykel selv. fremdrift. Bagerst i stellet bruger vi en 12mm aksel for at gøre cyklen totalt stift, dette i kombination med nogle af verdens bedste komponenter gør at cyklen altid kommer til at ligge helt i top med en sammenligning af andre cykler på mærkedet. Dette cykel er perfekt til sport og smalle spor. Du er den individuelle type – lige som din cykel – vælg mellem 60`000 muligheder og design din cykel selv.

Pris inkl. moms 15.000,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
6069 triple butted Rock Shox Reba RL 120mm tapered med 15mm QR 15 og Oneloc Remote Lockout Shimano XT 2x11 x Schwalbe
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Ja x Ja - spørg om pris 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk