HTC 27.5 3

HTC = Carbon Hardtail - helt nydesignet for 2016 ! Her har vi konsekvent anvendt vores filosofi og geometrikoncept. 27.5 modeller er adrætte trail cykler med 120mm gaffel vandring . Vi bruger kun de højst tilgængelige Carbon fibre i kombination med de nyeste produktionsteknikker som er garant for et stel som hører til verdens bedste. Kombinationen mellem 27.2mm sadelpind og den smart designede, flade sædelrøret søger for en ny komfort. Det koniske kronrør, E-Thru aksel og tryk fit krankboksen sørger for en maximalt stivhed pa trods af stellets utroligt lave vægt.

Pris inkl. moms 16.500,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
H-CST Carbon Rock Shox Reba RL 120mm tapered med QR 15 Shimano XT/Deore x Schwalbe
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Nej x Ja - spørg om pris 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk