HTC Race 2

Race Carbon Hardtail - 29er- letvægts raket med højstyrke fibre. Det er på denne cykel Mathias Frohn blev tysk mester - Opleve de fantastiske køreegenskaber som vores race Hardtails med de store hjul garanterer dig. De nye, kompakte geometrier score med lav stand højde og en central siddestilling. Ved vores kloge optimering af forskrifter kunne vi realisere en meget kort kædestræbe af kun: 435mm på 29er . Det sofistikerede design gør det muligt at drage den fulde fordel af de store hjul uden at skulle går på kompromis med køreegenskaber. Med 100mm affjedringen er du desuden top udstyret til alle spor.

Pris inkl. moms 16.500,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
Full Carbon H-CST 29 Rock Shox SID RL 100mm tapered 15mm Steckachse OneLoc Remote Shimano XT/SLX nej custom bike fit
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Schwalbe Rocket Ron Evolution Mavic XC621 / Shimano XT Tune Parts 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk