HTA Pinion Race

HTA Pinion er den absolutte feinschmecker af vores 2017er model sortiment. Pinion gear tilbyder en lang række fantastiske fordele og er absolut vedligeholdelses nemt!. Vægten af ??drevenheden fokuserer på cyklens center hvormed den stort set ikke kan mærkes – desuden er baghjulet meget letter end ved en almindelige MTB som gør den meget hurtigere i acceleration. Med Vario sadelpind og 120mm vandring på forgaflen gør det MTBen aggressivt på sporet. Cyklen levers som standart med 29er hjul – men kan hvis det ønskes os levers med 27.5er hjul. Du er den individuelle type – lige som din cykel – vælg mellem 60`000 muligheder og design din cykel selv.

Pris inkl. moms 26.500,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
H-SL29 Pinion Rock Shox Reba RL Rock Shox Reba RL 120mm Pinion P1.18 Gear ja custom bike fit
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Schwalbe Nobby Nic 29 x 2.25 Evolution DT Swiss M1900 Spline Tune Parts 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk