HTA Pro 1

HTA Pro 29er 1er og 2er modeller med top Aluminium stel er vores absolut mest solgte MTB i Danmark. Årsagen for den meget lave vagt er triple butted kvalitets rør som der anvender for denne type stel. Den leve vægt er din garant for en hurtig fremdrift. Bagerst i stellet bruges der en 12mm aksel for at gøre cyklen totalt stift, dette i kombination med nogle af verdens bedste komponenter gør at cyklen altid kommer til at ligge helt i top med en sammenligning af andre cykler på mærkedet. Dette cykel er perfekt til sport, Cross Country og Marathon brug og suværent på Dansk grund! Du er den individuelle type – lige som din cykel – vælg mellem 60`000 farve muligheder og design din cykel selv.

Pris inkl. moms 13.000,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
H-SL 3.0 29" Rock Shox Reba RL 100mm tapered 15mm Steckachse OneLoc Remote Shimano SLX/XT ja custom bike fit
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Schwalbe Rocket Ron 29 x 2.25 Evolution DT Swiss M442 29" / Shimano XT Tune Parts 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk