HTA 3

HTA 29er - Opleve de fantastiske køreegenskaber som vores race Hardtails med de store hjul garanterer dig. De nye, kompakte geometrier score med lav stand højde og en central siddestilling. Ved vores kloge optimering af forskifteren kunne vi realisere en meget kort kædestræbe af kun: 435mm på 29er . Det sofistikerede design gør det muligt at drage den fulde fordel af de store hjul uden at skulle går på kompromis med køreegenskaber. Du er den individuelle type – lige som din cykel – vælg mellem 60`000 farve muligheder og design din cykel selv.

Pris inkl. moms 8.000,00 DKK
Stel Forgaffel Gearing Custom stel farve Størrelse
H-Lite Rock Shox 30 Gold TK 120mm/100mm tapered mit Pop Loc Remote Lockout Shimano SLX/Deore ja custom bike fit
Dæk Hjul Option Vejl. vægt Fragtpris
Schwalbe Nobby Nic Performance DT Swiss 483d x 0 Fra 400 kr.

Tryk på billedet og hent drossiger katalog 2016


VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk