City & Tour Cykel

 

City Cykel

er en betegnelse for en række cykler, der som navnet antyder, er velegnede til kørsel i byen. Cyklen har typisk en dækstørrelse på 32-40 mm og har findes med både indvendige og udvendige gear. Modellen med indvendige gear har ofte 3-8 gear, mens modellerne med udvendige gear ofte sælges med op til 30 gear og går under betegnelsen 'hybridcykel'- udvendige gear har en hav af fordele overfor indvendige gear – se afsnit fakta om cyklerne. Citybiken er monteret med skærme - mens den uden skærme og ofte lidt smallere dæk sælges under navnet "sportscykel".  
Anvendelse  
Citybiken har mange anvendelsesmuligheder. Hvis du har behov for at komme hurtigt fra A til B i byen er citybiken med sit udstyr et godt valg. Men citybiken kan faktisk meget mere end det! Den er også et oplagt valg til lidt længere hygge-ture. Hvis du derimod vil have en turcykel, bør være kritisk i forholdt til cyklens bærevne - ligesom der sandsynligvis også vil være behov for en lettere gearing.
Cyklen klarer nemt indkøbsturene, ligesom den er velegnet at transportere børn, hvis der monteres børnesæde.

 

City Tour

Cyklen til både almindelig cykelture, til arbejde eller til weedend ture på landet - City tourcyklen er din ideelle følgesvend.  
Alle tour cyklerne fra kollektionen er med udvendige gear, som giver dig en hav af fordele sammenholdt med det indvendige gearsystem

TRA Cross 1 Lady

Pris inkl. moms 9.500,00 DKK
Produkt detajler

TRA Cross 1 Mand

Pris inkl. moms 9.500,00 DKK
Produkt detajler

TRA Cross 2 Lady

Pris inkl. moms 8.000,00 DKK
Produkt detajler

TRA CROSS 2 Mand

Pris inkl. moms 8.000,00 DKK
Produkt detajler

TRA Cross 3 Lady

Pris inkl. moms 6.000,00 DKK
Produkt detajler

TRA CROSS 3 Mand

Pris inkl. moms 6.000,00 DKK
Produkt detajler

TRA Cross 4 Lady

Pris inkl. moms 5.000,00 DKK
Produkt detajler

TRA 4 Cross Mand

Pris inkl. moms 5.000,00 DKK
Produkt detajler

VI HOLDER ÅBENT, NÅR DU HAR FRI!

Shohroomet i Esbjerg er åbent, når du har tid - uanset om det passer dig bedst at besøge showroomet om aftenen eller en søndag formiddag. I vores showroom har du mulighed for at se udvalgte cyelmodeller (vi har ikke alle modeller i showrommet, men der kommer løbende nye modeller), tilbehør, farveprøver mv..

BOOK ET HJEMME- ELLER FIRMABESØG

Du kan også booke et hjemme- eller firmabesøg - så kommer vi gerne forbi med relevante cykler, tilbehør, farveprøver mv.. SMS, mail eller ring og aftal en tid. Mobil: 23694007 Mail: info@custom-cykler.dk